Vas mikajo kriptovalute, pa ne veste kako se jih lotiti?

5.12.2017 ob 0:00 Priložnost

Ne bomo vam pridigali, kako špekulativne so kriptovalute pa da se lahko zelo opečete in izgubite svoj vložek. To menda že veste. A vas vseeno zanimajo v tolikšni meri, da si želite vsaj malo te pogače, ki jo reže kriptosvet. Velja! 

 

 

Ker smo v zadnjem času dobili ogromno povpraševanja s strani naših strank, pa tudi znancev in bližnjih, smo razvili celostno obravnavo, s katero vam olajšamo celoten postopek pristopa na povsem transparenten način. 

 

In kakšen je ta postopek?

 

1. Preko vašega osebnega finančnega svetovalca, naše telefonske številke 0590 81460 ali elektronske pošte marketing@individa-partnerji.si, nam javite, da se zanimate za pristop.
2. Dogovorimo se za sestanek.
3. Skupaj s pravniki smo pripravili pogodbo o sodelovanju, ki vam zagotavlja transparentno in varno posredovanje pri nakupu, prodaji in menjavi kriptovalut. Pogodbo skupaj skrbno pregledamo in jo podpišemo.
4. Po podpisu pogodbe vam odpremo elektronsko denarnico na katero prejmete želene kriptovalute. 
5. Naučimo vas ravnanja z elektronsko denarnico, da bo vaša hramba kriptovalut kar najbolj varna in da boste razumeli vse v zvezi z nadaljnjim upravljanjem svoje naložbe.
6. V kolikor bi želeli in potrebovali našo nadaljnjo asistenco, se dogovorimo tudi za naložbene nasvete in kratke analize, ki vam bodo v pomoč pri prodaji ali nakupu različnih kriptovalut.
7. Prisluhnili vam bomo pri vseh vaših željah in zadržkih!

 

Opomba: Pri INDIVIDA & Partnerji zagovarjamo dejstvo, da je naložba v kriptovalute zelo špekulativna in tvegana, zato ne priporočamo več kot 5 odstotkov vrednosti portfelja v kriptovalutah. Vložite le toliko, koliko si lahko dovolite izgubiti.


Ne pozabite, le vi ste gospodar svojega denarja in z njim lahko počnete, kar želite. Vendar poiščite strokovno pomoč, če ga želite oplemenititi!

Komentar