Kaj se dogaja z Eligmo?

1.10.2020 ob 11:35

GoCrypto je prerasel v največjo in najhitreje rastočo shemo za plačevanje s kriptovalutami na svetu in je na voljo že v 50. državah. V skupni viziji glede splošne uporabe kriptovalut se je Eligma povezala s TEN31 (WEG Bank AG), regulirano nemško banko. Cilj je ustvariti povezavo med kriptovalutnim poslovanjem in klasičnim bančništvom. 

 

Zadnjih šest mesecev je bilo tudi v znamenju partnerstev s pomembnimi akterji na področju poslovanja s kriptovalutami. Skupaj s kriptovalutno menjalnico Liquid si prizadevamo za razširitev na Daljnem vzhodu in drugih pomembnih trgih. Sodelovanje z vodilno afriško borzo kriptovalut Quidax pa bo trgovcem omogočilo sprejemanje plačil s kriptovalutami tudi v Afriki. To je pomemben mejnik za plačilno shemo GoCrypto, saj s tem vstopa že na četrto celino. GoCrypto trenutno podpira plačevanje z denarnicama Elly in Bitcoin.com Wallet. 

 

V želji, da bi omogočili plačevanje tudi uporabnikom drugih denarnic, pa Eligma razvija tudi vmesno aplikacijo Pay at GoCrypto, s katero bodo lahko na GoCrypto-lokacijah plačevali s številnimi podprtimi valutami in denarnicami.

Komentar