Mojportfelj.com - več kot le aplikacija

Registracija

 

 

Naša zgodba

Pred dvajsetimi leti se je vse skupaj začelo z idejo...

Ko so se na slovenskem trgu pojavili prvi vzajemni skladi, sta bila dva nadebudna mlada fanta še študenta. Prvi je imel podjetniško žilico, drugi pa računalniško. Skupaj pa sta delila željo po uspehu in razvila www.skladi.com. To je bila prva spletna stran o vzajemnih skladih in vlaganju na slovenskem, združevala pa je podatke o gibanju tečajev vseh dostopnih vzajemnih skladov v Sloveniji.

 

Deset let kasneje je bila ena izmed najbolj obiskanih spletnih strani z vsebino s področja vlaganja in osebnih financ. Aplikacija Moj Portfelj je bila del spletne strani skladi.com, potem pa je padla odločitev, da si aplikacija zasluži svoje spletno mesto. Tako je nastalo spletno mesto www.mojportfelj.com. 


Danes je mojportfelj.com vodilna aplikacija za spremljanje naložb v vzajemne sklade, naložbene police, plemenite kovine ter alternativne naložbe. V 2018 smo aplikacijo posodobili ter dodatno nadgradili, seveda z željo in ciljem, da je za vas, uporabnike aplikacije, najbolj prijazna, dostopna in uporabna.  

 

 

 

Spoznajte vaš denar.

Več kot 2000 ljudi že uporablja aplikacijo Mojportfelj!

 

 

Registracija

Za aplikacijo stoji ekipa

 

Ker ste vi na prvem mestu!

O nas