Upravljanje osebnih financ

Prepustite skrb za svoje finance našim strokovnjakom!

Upravljanje premoženja

Drugačen in svež pristop k individualni obravnavi vaših financ.

Zavedamo se, da vse resne finančne institucije danes ponujajo osebni pristop in individualno obravnavo. Ekipa naših strokovnjakov razvija storitev INDIVIDA Premium - upravljanje osebnih financ že od leta 2008. V desetih letih prakse smo se naučili ogromno in danes lahko rečemo, da je naš individualni pristop najbolj zaželen, daje najboljše rezultate in kar je najpomembneje – gradi trdno zaupanje med nami in vlagatelji. 

 

 

Individualna
strategija

Če nam le dovolite, spoznamo vas in vaše bližnje, seznanimo se z vašo življenjsko situacijo, vašimi cilji in željami. Glede na vse te informacije, skupaj z vami, oblikujemo individualno strategijo upravljanja, ki je prilagojena izključno vam.

Nikoli
sami

Za vaš portfelj ne skrbi le en posameznik, ampak k upravljanju osebnih financ pristopamo kot ekipa. Nikoli se vam ne bo zgodilo, da boste ostali brez nasveta, brez pomoči ali brez rešitve zaradi odsotnosti vašega finančnega svetovalca. V vsaki situaciji in v vseh okoliščinah, vedno bomo poskrbeli za vas!

Vedno urejeni
dokumenti

Pomagamo vam pri urejanju celotne dokumentacije portfelja. Namesto vas mislimo, kdaj je treba oddati davčno napoved, kaj storiti ob zamenjavi banke, opozorimo vas tudi, ko vam poteče osebni dokument. Preložite te skrbi na nas!

Čas je vaš največji
prihranek

 

Čas, ki bi ga namenili spremljanju portfelja, lahko posvetite drugim stvarem, ki so za vas morda pomembnejše. Za vaše finance bo vedno poskrbljeno. 

Ekskluzivne
naložbene priložnosti

 

Vedno smo na lovu za dobrimi naložbenimi priložnostmi, s katerimi vam prihranimo denar in morda tudi povečamo donos. Brez skrbi, vse alternativne naložbe vedno preizkusimo, preden vam jih ponudimo.

Davčna optimizacija
portfelja

Vedno imamo v mislih davčne obveznosti do države, ko govorimo o vašem portfelju. Zato tudi vse morebitne spremembe predlagamo skladno z davčno optimizacijo, pri tem pa si pomagamo z davčnim kalkulatorjem, ki smo ga za vas razvili sami.

Kaj lahko pričakujete od nas?

Razumemo, da zaupanje ni stvar, ki bi se razvila čez noč.
Zato vas vabimo, da nas naprej spoznate!

Ustvarite
portfelj

Vnesite svoje naložbe v aplikacijo in preverite, kakšno je stanje vaših naložb.

Rezervirajte
sestanek

Rezervirajte čas našega strokovnjaka in se dogovorite za sestanek.

Prejmite
strokovni nasvet

Vsak, ki svoje posle prvič vnese v portfelj, prejme osnovni strokovni predlog naše naložbene ekipe.

Ker cena ne predstavlja naše prave vrednosti

Zagovarjamo načelo, da prav vsak potrebuje strokovnjaka za osebne finance. Temu načelu prilagajamo tudi cene naših storitev. Vrednost našega dolgoročnega sodelovanja pa se kaže predvsem v vašem zadovoljstvu.

 

Spoznavnega sestanka z nami vam ne bomo zaračunali, ker je prav, da se neobvezujoče srečamo. Za vse ostale naše storitve pa verjamemo, da so stroškovno dostopne in transparentne.

 

Celoten cenik storitev lahko preverite na spodnji povezavi.

Cenik

   
Spoznavni sestanek
ne zaračunamo
Uporaba aplikacije Mojportfelj
ne zaračunamo
Svetovalna ura
100 EUR z DDV
INDIVIDA Premium napredno
upravljanje osebnih financ
1,5 % od vrednosti portfelja