INDIVIDA Portfelji 2017

Naš naložbeni tim je že deseto leto zapored pripravil štiri različne kombinacije naložb v slovenske vzjamemne sklade. Štirje INDIVIDA Portfelji so prilagojeni štirim tipom vlagateljev glede na njihov odnos do tveganja. 

 

INDIVIDA Portfelji so kot nalašč za vlagatelje začetnike, ki iščejo premišljeno kombinacijo vzajemnih skladov, s katerimi bodo učinkovito zasledovali zastavljene cilje donosov. Priporočamo pa jih tudi kot vodilo za prilagoditev obstoječega portfelja. 

 

INDIVIDA MAXIMUS Špekulativni 2017

 

Odlična izbira za vse vlagatelje, ki svoj portfelj zastavljajo dolgoročno in se zavedajo izpostavljenosti visokemu tveganju​.

 

 

INDIVIDA FORTIS Dinamični 2017

 

Kot nalašč za dolgoročne vlagatelje, ki si želijo visokih donosov in se zavedajo izpostavljenosti visokemu tveganju, ne želijo pa celotne naložbe izpostaviti najvišji stopnji tveganja. 

 

 

INDIVIDA SOLIDUS Uravnoteženi 2017

 

Portfelj je sestavljen iz treh izbranih vzajemnih skladov na podlagi srednje ročnosti vlaganja ter prepleta zahtevane donosnosti in zmernega tveganja ciljnih vlagateljev.

 

 

INDIVIDA SECURUS Umirjeni 2017

 

Je najbolj primeren za kratkoročne vlagatelje, ki v ospredje postavljajo varnost investiranih sredstev. 

 

 

Donosnost posamezne kombinacije skladov lahko preverite tukaj. K posameznemu INDIVIDA Portfelju lahko pristopite takoj. Rezervirajte sestanek pri predstavniku našega naložbenega tima. Skupaj bosta določila najbolj ustrezen INDIVIDA Portfelj za vas!